Каталог квітів

Новорічні композиції та оформлення святкової зали

04 Грудня 2017, Пн
Новорічні композиції та оформлення святкової зали

З наближенням Нового Року, кожен з нас поринає у приємні клопоти прикрашання будинку. І це правильно, адже ситуація в будинку створює святкову атмосферу та настрій. І спеціально для Вас студія флористики Elflora вже готується до різдвяних свят. Величезний асортимент для дорогих нам клієнтів – найяскравіші та найексклюзивніші флористичні композиції, щоб Новий Рік запам'ятався на довго!

Студія флористики Elflora пропонує внести кілька оригінальних композицій до новорічного інтер'єру Вашого будинку. Ними можуть стати найрізноманітніші флористичні рішення, залежно від того, на чому Ви хочете зробити акцент. Такими є різні різдвяні віночки, букети та капелюшні коробки із сезонними квітами, а також різноманітні композиції зі свічками та гілочками свіжої ялини.

Класичною зимовою прикрасою будь-якого приміщення, чи то будинок чи офіс, є віночок. Композиція із сезонних рослин - гілочок ялинки та декоративних трав, прикрашені ніжною стрічкою та різноманітними елементами прикрас, сплетених у прекрасний Рожевий вінок, який прикрасить двері та стане родзинкою новорічного декору. Для більш стриманого інтер'єру чудово підійде композиція Зимовий вінок, що складається з ялинових гілок, бавовни, що імітує сніг, сушених фруктів, кориці та шишок.

Неймовірні флористичні композиції з запашної ялинки з яскравими трояндами та шишками, легко замінять такі звичайні "стандартні ялинки". Зробивши центром декору таку композицію, Ви точно приємно здивуєте своїх близьких та друзів стильним та модним рішенням у святковому інтер'єрі.

Якщо на Вашому святковому столі горітимуть свічки, то вже зараз час подбати про їхнє оформлення. Підберіть прикрасу з запропонованих варіантів або замовте ексклюзивне оформлення. Різноманітність кольорів у вазах, кошиках, підвісах та багато іншого Ви знайдете в нашій студії.

Тут Ви можете знайти свіжі ідеї та надихнутися на створення неповторного новорічного інтер'єру. Наші флористи виконають індивідуальне замовлення, підберуть ексклюзивні квіти для Вашого букету, зроблять унікальну новорічну композицію із живих квітів, щоб втілити казкову атмосферу в реальність.

Зробити замовлення на оформлення новорічного свята можна на сайті, звернувшись до нас за вказаними контактами або у нашій студії. Створення святкової атмосфери – наша головна мета!

Ми бажаємо Вам магії у різдвяні свята та з нетерпінням чекаємо у нас у студії :)

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Замовник (Ім'я)*
Email
Введіть коментар*
Доставка по Кропивницькому
100% гарантія якості
Індивідуальне оформлення
Самовивіз зі студії