Каталог квітів

Весілля - це декор плюс флористика

23 Травня 2014, Пт

 

Давня, як світ, весільна прикмета. Віриш — не віриш, але про всяк випадок припасаєш бабусину вінтажну брошку, позичаєш мідний п'ятак – і робиш блакитні тіні.
Ще кілька років тому молодята часто питали, мовляв, навіщо потрібні декоратори, якщо у нас є флористи? Сьогодні ситуація різко змінилася: пари приходять із палаючими очима та бажанням зробити цікаво, незвичайно, з творчим підходом! Нашій команді цікаво щоразу вигадувати і робити щось нове.
Тканина та папір.  І йдеться не про помпони, які стали найпоширенішим трендом в Україні, а про те, що з паперу робиться безліч химерних дрібниць, які стануть справжньою родзинкою на весіллі.
Підсвічування в оформленні.  Використовується для того, щоб виділити або зробити акцент на якомусь елементі: стіл молодих, арка, столи гостей. Світло можна використовувати і як окрему складову весільного оформлення для промальовування простору та створення особливої ​​атмосфери та настрою.
Оформлення тарілок. Але до них цього сезону приєдналися свічки, серветки, пробірки з квітами, ароматична сіль, ароматична глина, меню та програмка вечора.
Дзеркала.  Цього літа при зонуванні простору ми часто використовували дзеркала : centrepiece, розсадка стенду, столи молодята і гостьових столів. На деяких весіллях створювалися цілі зони із дзеркал різних форм та розмірів. Дуже ефектно виглядали невеликі дзеркальця у вигляді номерків та табличок.
Свічки. Нікого вже не можна здивувати простими однотонними свічками в конусних колбах, тому вирішено було наголошувати на свічках різних розмірів, форм і відтінків .
Меблі та скатертини. Нарешті з'явився попит на хороші меблі, які є однією з головних складових будь-якого декору та оформлення. Столи використовуємо різні: і прямокутні, і квадратні, і збудовані у формі літери П. Суворі білі скатертини перестали бути обов'язковим атрибутом «правильного» весілля. Популярно — скатертини у колір весілля, наприклад, рожеві, салатові, блакитні або навіть смугасті. Але тут важливо не помилитися із фактурою тканини! Стільці – окремий розділ весільного оформлення, тому що не просто їх форма, але навіть колір впливають на загальну картинку в залі.
Новинки флористики. Оформлення омбре – поступова градація відтінків одного кольору – від блідого і ніжного до яскравого, насиченого кольору. Доріжка, що веде до церемоніальної арки, прикрашається візерунками з пелюстків троянд. Основні флористичні течії: монокомпозиції та мінімалізм.
Цікаво! Витримувати весілля не обов'язково в єдиному стилі, треба вносити різноманітність, позначаючи різні зони власним оформленням та колірним рішенням. Це дозволяє весь час дивувати гостей та викликати у них постійне захоплення та цікавість: «а що далі?»

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Замовник (Ім'я)*
Email
Введіть коментар*
Доставка по Кропивницькому
100% гарантія якості
Індивідуальне оформлення
Самовивіз зі студії