Каталог квітів

Оформити весільний зал

06 Лютого 2014, Чт

Весілля без величезної кількості квітів – не весілля. Адже тільки справжня краса здатна пробуджувати в людях прагнення прекрасного, світлого, доброго. Саме тому оформлення весіль квітами – послуга, що має великий попит серед тих, чиє серце безнадійно поранено стрілою Амура. День весілля – це завжди суєта, хвилювання, тривога. Родичі бояться запізнитися на торжество, наречена переживає, чи встигнуть зробити зачіску, наречений хвилюється, як проходитиме викуп, та ще мало приводів для хвилювань. При всій цій плутани важливо, щоб все було красиво оформлене для молодих, починаючи з весільної машини і закінчуючи залом для проведення урочистостей. Сьогодні багато хто обирає оформлення весілля квітами. І це невипадково. Живі квіти завжди ніжні та прекрасні як наречена, їх букети красиві та надійні як наречений, а пахощі квітів у банкетному залі піднімають усім настрій та вносять неповторність у традиційну урочисту обстановку. Оформлення квітами весіль включає оформлення букета нареченої, бутоньєрки нареченого. Можуть бути підібрані букети для родичів та гостей. Весь весільний кортеж теж прикрашають чудовими композиціями із квітів. І, звичайно ж, оформлення квітами весіль – це оформлення зали, де відбуватиметься святковий бенкет. Квіткові композиції підкреслять інтер'єр залу, а пахощі квітів надасть бенкетному залу ніжного аромату.

blog in Elflora StudioОкрім зали, квітами можуть бути прикрашені колони, за бажанням виготовляються квіткові люстри, квітами оформляються спинки стільців у залі, може бути виготовлена ​​арка квітів для урочистого розпису молодят. Доріжками розкидаються пелюстки троянд, весільний торт оформляється квітами, навіть подушечки для кілець можуть бути зроблені з квітів. Для композицій та букетів можуть використовуватись будь-які квіти, які подобаються молодим. Це можуть бути класичні варіанти – букети з троянд, лілій, або екзотичні композиції, що підкреслюють незвичайність такого дня. Оформлення квітами весіль справа тонка, але потрібна, тому що вона дозволяє молодим запам'ятати цей день на довгі роки. Завдяки неповторності оздоблення це буде лише їхній день, день зародження нової родини, і це свято залишиться в їхніх серцях назавжди.

Відомо, що оформлення весільного залу – завдання, виконання якого під силу лише тим, хто має достатній досвід такої роботи. Професіонали виготовлять кілька стилів оформлення:

blog in Elflora Studio1. Декоративний. Відрізняється тим, що композиції на стіл молодят та гостей мають круглу форму. Розташовуються або на таці, або в низьких вазах. Допустимо використання ниспадаючих елементів. Зокрема, вони використовуються при декоруванні дзеркал та колон. Композиції, виконані у цьому стилі, об'ємні. Форма може бути як симетричною, так і асиметричною.

2. Вегетативний. Такий стиль, який передбачає використання не тільки квітів, але також фруктів, ягід, каміння та інших природних матеріалів. Як приклад можна навести оформлення залу квітами та кошиками із фруктами, композиції у склі з використанням полуниці. До речі, функцію судини для композиції можна покласти навіть на кавун чи диню. Головне, щоб вибрані елементи збігалися із сезоном.

3. Паралельний. Композиції, оформлені в цьому стилі, складаються із груп рослин, встановлених рядами (як діагональними, так і горизонтальними). Як правило, кожен ряд складається з одного виду та відтінку. Тут активно використовуються судини різних видів та миски.

4. Стиль «форма». У даному руслі оформлення залу пов'язане з використанням колон і навіть пірамід із живих квітів. Застосовується стиль при створенні арок для молодят, крізь які вони проходять після прибуття в ресторан, а також прикрас для перил.

5. Формо-лінійний. Стиль актуальний під час створення підлогових композицій. Його основа – лінія. Тобто центром стає якийсь один елемент.

Таким чином, прикраса весіль квітами – Справжня наука. Головним моментом у ній є правильне співвідношення кольорів. Так, традиційним вважається білий. Але про пристрасть розповісти можуть відтінки червоного, а про ніжність – пастельні тони. Не бійтеся експериментувати, не соромтеся вибирати несподівані та незвичні композиції. Весілля має стати яскравою подією, забути про яку неможливо.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Замовник (Ім'я)*
Email
Введіть коментар*
Доставка по Кропивницькому
100% гарантія якості
Індивідуальне оформлення
Самовивіз зі студії