Каталог квітів

Де купити незвичайний букет квітів у Кіровограді?

05 Грудня 2018, Ср
Де купити незвичайний букет квітів у Кіровограді?

Останнім часом стало модним купувати незвичайний букет квітів, який виділятиметься з натовпу, і який зможе здивувати всіх своєю оригінальністю. Знайти справді унікальні та незвичайні букети дуже важко, тому часто виникає питання, а де взяти екзотичні квіти у своєму місті. Адже часто й дівчата просять відійти від банальності, зробити щось креативне або здивувати. Так ось за допомогою букета з незвичайними, екзотичними кольорами це можна зробити! Зараз ми розповімо, де купити незвичайний букет квітів, а також чи можна замовляти квіти онлайн з доставкою?

Що означає «незвичайний» букет квітів?

Достатньо дивне слово «незвичайний», воно навіть не зовсім підходить для композицій квітів, оскільки кожен букет унікальний та індивідуальний, тому він не може бути звичайним. Букети з екзотичними квітами нестандартні і дуже гарні. Це не 25 або 51 троянда, або букет із сотні тюльпанів, а ніжні орхідеї, що викликають протеї або пишні півонії у поєднанні з різними іншими кольорами. Такий букет точно оцінить Ваша друга половинка чи подруга.

 

ТОП 3 причини, чому варто купити незвичайний букет квітів у Кіровограді:

  • Це креативно;
  • Ви запам'ятаєтеся та виділитеся своїм букетом;
  • Придбання незвичайного букету квітів – це ознака уваги.

У такі свята, як 14 лютого (День закоханих), 8 березня (Міжнародний жіночий день), День народження – незвичайні букети квітів чудово увіллються. Також, рекомендуємо купити такий букет на бізнес зустріч чи колезі. Оригінальність усі люблять, і таким чином Ви легко піднімете собі репутацію або покращите відносини.

 

Незвичайна форма, незвичайні кольори та незвичайне оформлення – це особливість таких букетів кольорів. А ще, незвичайні букети квітів можуть служити як додатком до подарунка, так і самим подарунком.

 

Незвичайні букети квітів завжди у трендах та різних рейтингах, оскільки вони є тим напрямком, який через кілька років стане звичайним для загального розуміння. Тому сьогодні флористи всього світу намагаються виділитися та зробити унікальні букети квітів, які будуть не схожі на решту, та зможуть здивувати всіх своєю красою.

Скільки коштує незвичайний, екзотичний букет квітів?

Поширений міф, якщо відійти від шаблону, і купити незвичайні квіти – тоді вони коштуватимуть космічні гроші. Але це не правда, букет унікальних квітів коштує приблизно так само, як і звичайні квіти. Якщо в них немає великої кількості екзотичних та рідкісних квіток, тоді повірте, вартість буде адекватною. Однозначно є чудові букети квітів з дуже рідкісними та оригінальними квітами, і їх вартість на порядок вища за решту. У межах 600–800 грн. можна підібрати незвичайний букет квітів!

Де купити незвичайний букет квітів у Кіровограді?

На перший погляд такий букет квітів дістати або дуже складно, або дуже дорого. Але це далеко не так! Наша Студія флористики Elflora надає букети незвичайних квітів на будь-який смак та привід. Все, що необхідно – це зв'язатися з нами або приїхати до нашого магазину, і тоді Ви точно отримаєте букет чарівних квітів від наших професійних флористів.

 

Ми наполегливо рекомендуємо спробувати подарувати екзотичний букет квітів хоча б один раз. Після побаченої позитивної реакції, Ви вже ніколи не братимете банальні букети, які дарують усі. Не бійтеся експериментувати, і Ви точно не помилитеся! Купити незвичайні букети у Кіровограді з доставкою можна лише у нас.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Замовник (Ім'я)*
Email
Введіть коментар*
Доставка по Кропивницькому
100% гарантія якості
Індивідуальне оформлення
Самовивіз зі студії